ELÉVOVÉ

Jarní prázdniny nejsou pro elévy téma.

V době, kdy se řada týmů omlouvala kvůli značně prořídlé sestavě z pravidelných ligových povinností, hostilo Flobo na Campanu další ze série sezónních turnajů. Kromě poctivě obsazeného pořadatelského stolku Terkou, Tomem a Vaškem, našlo cestu do haly i šest nejmladších "závoďáků", takže sportovní neděli nestálo nic v cestě.

Na úvod došlo k měření sil s prvním z řeckých bohů sestoupivších z Olympu. Bázeň ukázněných věřících jakoby svázala ruce oranžových hrdinů, brzy jsme museli dotahovat několikagólové manko. Po sérii krátkých pokusů, které potvrdily univerzální platnost fyzikálních zákonů, musela mystika ustoupit logice. Byl z toho moc pěkný a vyrovnaný souboj slibující atraktivní hru po zbytek dne.

V duchu ochutnávky se nesly i hlavní chod s dezertem. Hned v zápětí si Flobo vyšláplo na Mladou Boleslav a jen těsně neudrželo krok se 101. Sportovní. Mýtické postavy si nakonec zachránily reputaci, když nám druhý tým Olympu nedovolil skórovat. Na radost ze společně vychutnané poctivé porce florbalu to však nemělo žádný vliv.

Díky všem!

Vašek