MLADŠÍ ŽÁCI

Mladší žáci se vrací do 1. koše

Ve velmi příjemném nedělním počasí se na pražském Chodově sešla osmička mladších žáků, aby dokázali, že návrat do prvního koše není žádný problém.

Tomu odpovídal už první zápas se Spartou, kdy po velmi pečlivém výkonu došlo k nastartování naší vítězné šňůry a po týmovém výkonu se chlapci v oranžovém mohli radovat z vítězství 10:2. Druhý zápas zřejmě posvětily vydatné svačiny, jelikož i v tomto utkání jsme sledovali velice povedené akce, které velice často končily v síti soupeře, přičemž gólman soupeře míček ze sítě vytahoval pravděpodobně vícekrát, než by chtěl. Číslo 16, které po skončení utkání svítilo na světelné tabuli oznamující skóre, znamenalo jediné – postup do finále a vytoužený souboj o návrat do koše nejvyššího.

V cestě do prvního koše však stáli Tygři z Jižního Města, kteří dostáli přírodním pravidlům a stejně jako my oblékli oranžové dresy. I tak se v džungli chodovské haly, téměř na domácí ploše, ztráceli a držet krok zvládli pouhých prvních pár minut. Nebezpečí, které se po celou dobu valilo na jejich branku, bylo znatelné a skvělé poslední minuty znamenaly, že do prvního koše se vrátíme my! Druhý koš je teprve začátek, příště očekávám místo nejvyšší i v prvním koši:)

Díky a příště!

Magda a Dejf