STARŠÍ ŽÁCI

Nezastavujem, máme zpoždění!

Námi pořádaný nedělní turnaj se nesl v duchu změn. Jen pár dní před jeho konáním se kolegové z Benešova museli omluvit a v hale Eagles v pražské Krči se sešly pouze čtyři týmy.

Díky změnám byl také posunut začátek turnaje, který zapříčinilo zpoždění našeho první soupeře z Chodova. „Pražské derby“ tak začalo s dvacetiminutovým zpožděním a skončilo naprosto jednoznačně. Oranžová lavina se utrhla a do konce utkání již nezastavila, 14:0 tak svítilo na tabuli naprosto oprávněně.

Ani druhý soupeř nevypadal, že by měl rozjetý rychlík společnosti Flobo zastavit. Jako závory na přejezdu totiž působili obránci z Rakovníka a nechali oranžový expres projet bez jakýchkoli problémů až do poslední minuty, kdy následovalo lehké škrábnutí na kráse této legendární mašiny. S výsledkem 6:1 na konečné stanici však byla většina spokojena.

Třetí klání přineslo nejpohlednější bitvu turnaje. Florbal nahoru-dolů, množství neproměněných šancí, ale také spousta pohledných kombinací na obou stranách, znamenaly výsledek 3:3, který je, vzhledem k průběhu, nejspravedlivější. A pro nás i nejšťastnější. Celkové turnajové skóre rozhodlo o tom, že Flobo Praha se ocitlo na vrcholu a to pouze o jeden gól před druhým Kladnem.

Radostná neděle tak byla dokonána!

Díky kluci a zase příště!

Dejf

P.S.: Velké díky všem rodičům, kteří pomohli s pořádáním turnaje! Bez Vás by to nešlo :-)