STARŠÍ ŽÁCI

Bramboroví starší žáci

Starší žáci vyrazili opět za hranice hlavního města Prahy a namířili si to rovnou do srdce českého automobilového průmyslu - Mladé Boleslavi.

Hned první zápas s Říčany ovšem ukázal, že probuzení z vánočních radovánek bude delšího trvání a než jsme dokázali vzpamatovat, na tabuli po závěrečném hvizdu rozhodčího svítilo skóre 1:5. 

Druhý zápas již vykazoval známky dobrého florbalu a ač se hra přelévala celý zápas ze strany na stranu, sladkou tečku za tímto utkáním jsme neudělali, jelikož Slaný bylo proti a ze zápasu jsme odcházeli smírně 7:7.

Poslední zápas, již tradičně, s mimopražským soupeřem - Dobříší přinesl pěknou hru z obou stran. Ani zde jsme však neodešli s pocitem vítězství, jelikož jsme navázali na výsledek minulého utkání a o tom, kdo se bude radovat z třetího místa na turnaji, rozhodly až nájezdy. Po třech sériích nájezdů jsme však my byli ti méně šťastní, když všichni tři borci z Dobříše předvedli svou šikovnost a po zásluze brali pomyslné bronzové medaile.

I tak si myslím, že se jednalo o příjemný první turnaj v roce 2020 a věřím, že vítězství budou postupně jen a jen přicházet. Všem zpětně a někomu možná ještě jednou hodně úspěchů v roce 2020!

Dejf