MLADŠÍ ŽÁCI

Mladší žáci se s pořádáním vypořádali pořádně

Největší společenská akce uplynulého víkendu rozbila svůj základní tábor v Letňanech. Naprostá většina obyvatel lačnících po kultuře se bohužel nechala zlákat mezinárodní výstavou psů. Skutečný skvost humanismu se přitom odehrál v nedaleké BB Aréně, která se proměnila v bojiště o nejvyšší příčky v prvním koši soutěže mladších žáků 3+1.

Trenéři Tom s Davidem kráčeli v čele oranžové družiny rozhodně a přesvědčivě. Václav- funkcionář se pověřil dozorem nad hladkým průběhem turnaje. Skvělí a ochotní rodiče se jako dobře sehraný tým ujali všech povinností. Potom stačilo přeskupit krabice s domácím občerstvením, tvářit se důležitě a obdivovat předvedenou hru. Mezi mantinely se odehrávala podívaná oku lahodící. Letošní složení soutěže přináší pravidelně vyrovnané a atraktivní duely, což je jenom dobře pro všechny zúčastněné. Přestože si Flobo zajistilo finále pro dvou vysokých výhrách, soupeři podali důstojné výkony.

Od začátku sezóny byla statistika vzájemných soubojů s Falcons neúprosná. Marně jsme zatím hledali recept na modrobílé soky ze Středočeského kraje. Právě klubové barvy soupeřů předznamenaly premiérový triumf. Rozpálili jsme se před úvodním hvizdem do běla. Z nastoleného tempa hry a důrazného pojetí leckdo blednul závistí. A i když méně vytěžovaní hráči na protější střídačce modrali podchlazením, dotáhli jsme zápas do vítězného konce s ledovým klidem.

Krásný týmový výkon v kolektivním sportu. Přesně tak, jak to má být.

Díky

Vašek