Přijíždí mikrobus Flobobus! Konec brzkému vstávání na víkendové turnaje!

Znají to naši trenéři, znají to ligoví hráči, znají to jejich, po náročném pracovním týdnu unavení, rodiče. Se zalepenýma očima připravovat svačinu, balit věci a ještě být včas na místě srazu. Velmi náročné požadavky pro start volného dne. Stává se nám tak, že si sourozenci omylem vymění toasty a jeden má s hořčicí a druhý s kečupem, i když holdují tomu opačnému. Málokdy máme obě barvy dresů a celý tým se tak musí přizpůsobit dané osudové sbalené barvě. Myslet na rollery je vyloženě umění a zapomenutí sálovek je velký fail, když jsme přišli v zimních botách.

Vstávání na ligové turnaje o víkendech v brzkých ranních hodinách nesvědčí nikomu a dle našich teorií dokonce negativně ovlivňuje náš výkon v prvních zápasech. Probouzet se musí nejen hráči, ale i trenéři. Dojíždět na turnaje chceme i nadále společně, o zážitky během cesty přijít nechceme. Dali jsme tak hlavy dohromady, a i když jsme zastánci spíše vlakové dopravy, lékem na náš všetečný problém je jednoznačně mikrobus Flobobus.

Dopraví nás pohodlně, kamkoliv budeme chtít, uschová nám věci na odpolední společný program. Vyřeší nám hned několik problémů najednou. Po cestě se v klidu vyspíme, protože nikdy nepřejedeme výstupní stanici. Děti tak mohou v klidu hrát na mobilech a nemusí vnímat, kdy vystupujeme.

Teď ale konec snění, a i když se řídíme pravidlem, že ve Flobu není nic nemožné, přejeme všem krásný aprílový den :)

Tým Floba