Mlži v 10. kole zaflexili ve druhém koši, v tryhardícím turnaji si došli pro stříbro a leavli tak úspěšně ligovou sezónu.

Ve svých týmových achievementech, které si na společné whats app skupině updatují, mají mladší žáci od začátku sezóny napsáno: "Chceme, můžeme, konáme. A když to nevyjde napoprvé, zkusíme to znovu a znovu."

V září se Břéťa hodil do hypebeastmodu, že se naučí zorro trik. Tryhardil doma hodiny a hodiny a bylo v topu sledovat, jak se měsíc od měsíce zlepšuje. Těšil se, až jednou toto lit zakončení vyzkouší v zápase. Stalo se tak na úplný závěr sezóny a prostě to na pohodu slaynul. Znovu jsme si tak zopakovali, že když něčeho chceme dosáhnout, tak si za tím máme jít, a když budeme vytrvalí ve své snaze, tak to dáme. Ten den ještě k tomu ve stylu proměnil všechny 3 nájezdy.

I když prohráváme o mega gólů, je vždy možný dát win. V posledním matchi už nikdo neměl moc baterky, ale mindset byl ok. Prostě jsme to nahajpovali a pár vteřin před koncem vyrovnali a sekundu před závěrečnou sirénou vyhráli. Pro Flobo není nic nemožné a znovu to naši dravci všem dokázali, nejen v posledním zápase sezóny. Vezli jsme tak do Vodafone playzone areny luxusní 3 výhry! Tam jsme pochillovali u nejnovějších FC, NHL a UFC a někdo si dal i KFC.

Tým mladších žáků 2023/24 je speciální, jedinečný a nezapomenutelný a má neskutečný vibe. Společné zážitky našich chábrů by vydaly hned několik epických sérií na Netflixu. 

Díky všem, kteří tvořili v ligové sezóně tuto top partu dravců a těch největších srdcařů. Speciálně potom těm, kteří po sezóně bohužel musí odejít do starších žáků. Byla to skvělá jízda a my se těšíme, jak budeme sledovat jejich další, nejen florbalovou, cestu :)

Tom a Pája