Ať už smícháme jakékoliv barvy, výsledek nikdy nezklame!

O uplynulém víkendu byl na Pankráci k vidění unikátní umělecký experiment. Na paletě, kterou vytvořila tamní hala, se několik hodin prolínaly různé barvy, aby nakonec dohromady vytvořily rozmanité a originální dílo. Více než 150 přítomných se mohlo na vlastní oči přesvědčit o tom, že pokud by Flobo vedle sportovních lekcí otvíralo také výtvarné kroužky, rozhodně by na nich nevznikaly šedivé a nudné obrázky. Zachycená pozitivní energie nezůstává v abstraktní říši, ale bere na sebe konkrétní podoby vystavené v galerii.

Mladší kategorie obsazená šesti týmy sváděla boje systémem každý s každým, ve starší skupině se celky střetly se všemi soupeři dokonce dvakrát. Suverénní výkon předvedla spojená družina Elijáše a Hostivaře, přičemž na přemožení žluto-modrých nenašel nikdo recept. Zvláštní uznání zaslouží zástupci Veronského náměstí a Brány Jazyků, protože odehráli celý program bez možnosti střídání. Stabilně nejpočetnější návštěvu zajišťuje Milíčov a Hostivař, což se projevuje na hřišti i v ochozech. Hlasitá tribuna krásně dokreslila celkovou atmosféru a dodala kláním potřebný náboj. Doprovodná soutěž tentokrát obsahovala detektivní prvky a malí luštitelé dokázali při shánění správných odpovědí překonat ostych z komunikace s trenéry.

Díky vysoké pořadové číslici pravidelného turnaje školních družstev si kluci a holky osvojují návyky. Tradiční znělka oznamující zahájení má elektrizující efekt, který v dětech probouzí nadšené očekávání. Právě tyto pozitivní asociace jsou tím nejlepších důkazem o tom, jak důležitou roli rekreační sport ve všestranném rozvoji zastává. Chtěli bychom, aby se dětem nadále v souvislosti s florbalem vybavovalo co nejvíc příjemných věcí.

Díky Vám všem, kteří na tom máte svůj podíl!