Trenéři hodnotí sezónu elévů

V týmu elévů začínalo premiérově svou ligovou pouť hned několik hráčů, zároveň se jednalo o poslední sezónu, kdy byla parta složená ze dvou škol. Kluci a Naty se se vším poprali naprosto skvěle. Několikrát vybojovali na turnaji druhé místo a jednou celý turnaj opanovali. Část týmu potom tvořila základ sestavy na neligovém turnaji v Olomouci, kde jsme nasbírali spoustu dalších zkušeností.

Tom: Děkuji všem za parádní florbalové i neflorbalové zážitky! Tato skvělá parta toho zvládla spoustu a ještě nám toho dost ukáže, protože základ týmu zůstane pohromadě i pro příští sezónu ;) Pro spoustu oranžových jednalo o vůbec první ligovou sezónu, všichni ji ale zvládli skvěle. Několik druhých míst, postup do vyššího koše a v něm na závěr zasloužené stříbro… po herní stránce byl na všech vidět velký progres! Doplňkové týmové aktivity dokreslily celé naše sezónní dobrodružství :) Naše florbalová cesta dubnem nekončí, již nyní se připravujeme na velký turnaj v Plzni a na konci srpna se uvidíme na Flobo kempu.

Ondra: Letošní sezóna elévů se vskutku vydařila. Přes vlažnější začátek jsem se dokázali dostat k několika druhým místům a nakonec klaplo i to první. Z mého pohledu jsme navíc udělali obrovský pokrok ve hře. Jak bylo patrné na mnohých zápasech, naše hra již nebyla pouze zběsilým odpalováním balónku. Mnohdy jsme dokázali zápasy s přehledem vyhrát, skrze cíleně držení míčku a kupu střel na branku soupeře. Těším se proto, jakým způsobem dokážeme na toto navázat v příští sezoně. Mnozí elevove budou v této kategorii pokračovat a těším se na jejich zlepšením. Všem hráčům moc děkuji za tuto sezónu, opravdu jste udělali velký posun. Obzvlášť přeji štěstí těm, kteří příští rok budou hrát za naše mlže a doufám, že do této kategorie přinesou důležité zkušenosti a schopnosti.