Trenéři hodnotí sezónu mladších žáků

Jádro mladších žáků zůstalo po minulé sezóně pohromadě a bylo doplněno celou řadou elévů. Díky velkému zastoupení debutantů jsme tak patřili k nejmladším týmům v lize. I přes to se našim dravcům dařilo vozit z turnajů body a odehrát vyrovnané zápasy, čímž jsme se oproti minulé sezóně posunuli zase o kus vpřed. Tým by nám měl příští sezónu dozrát, a jsme tak přesvědčeni, že další sklizeň bude ještě o něco bohatší.

Tom: Pro tým složený ze tří škol bylo nutné nastavit nějakou koncepci, která spočívala v budování týmu při společných aktivitách a postupném zapracování herních návyků. Oba úkoly jsme díky všem našim dravcům plnili úspěšně. Kluci a holky byli především suprovou partou, složenou se skvělých osobností, kterou byla radost trénovat. Vždy na hřišti nechali nejvíc a pravidelně zacházeli nad rámec svých florbalových možností. Měli to těžké, ale nikdy se nevzdávali a vždy zůstávali sví. Za to všechno jim patří velký dík. I přes to, že jsme toho až tak moc nevyhráli a spousta zápasů nám nevyšla jen těsně, díky přístupu všech a pohodovému prostředí v týmu, jsme se tím až tak nemuseli trápit a užívali jsme si každé ligové kolo, včetně aktivit nad ráme ligové sezóny. Těším se na všechny na letních týmových akcích a díky moc za vše :)

Ondra: Letošní sezóna mlžů byla velice bojovná. Na turnajích, kde jsem byl přítomen, to tak vždycky bylo poměrně napínavé. Našemu týmu zajisté nelze upřít bojovnost. Bohužel nám několik výsledků uniklo doslova o chlup. Přesto jsme dokázali získat i cenná vítězství. O to cennější je navíc skutečnost, že je zde velká šance na to vyhrát více zápasu. Máme spoustu hráčů, pro které byla tato sezóna první v mlžích a lze tedy předpokládat zlepšení na příští sezonu. Těším se, jak využijeme tento potenciál. Za celou sezónu děkuji všem hráčům, předvedli jste několik obdivuhodných výkonů. Speciálně děkuji těm, pro které byla tato sezóna poslední v mlžích a přeji jim mnoho štěstí do jejich další kariéry, ať už sportovní či životní.