Stříbrné mega představení elévů ve vyšším koši!

Elévy čekala na závěr sezóny obrovská výzva. Poté, co si minulý turnaj vybojovali postup do vyššího koše, se mohli těšit na silnější soupeře. Nicméně nelehkou situaci vzali do svých rukou neuvěřitelným způsobem. Tým měl obrovskou energii a motivaci, užit si i poslední sezonní turnaj.

Nepamatujeme si, kdy jsme naposledy zapsali 100% účast v jakékoliv kategorii. Do Petrovic přijelo všech 14 dychtivých bojovníků. Ti poté vlétli do turnaje jako uragán a deklasovali 3 soupeře za sebou. V posledním zápase tak bojovali dokonce o celkové vítězství. Petrovice, a především hráč č. 41, byly nad naše síly, tým si však zaslouží obrovskou pochvalu za neuvěřitelné výkony, kterými bavili náš početný fanklub z řad rodičů, ale i všechny přítomné. Odměnou všem byla laser game, kterou jsme si užili na maximum a uzavřeli tak nejen parádní den, ale i úspěšnou sezónu :) 

Děkujeme všem za sobotní účast, ale hlavně za všechny předchozí měsíce. Rodičům za podporu a hladkou spolupráci, bez které by to také vůbec nešlo ;)

Těšíme se na letní přípravu v podobě týmových akcí a v říjnu znovu na značkách, ať už v kategorii elévů nebo někteří nově v mladších žácích! :) 

Tom