ELÉVOVÉ

První sběr vína, aneb elévové na Vinohradech

71341322_2956312061109803_9071016782222852096_n.jpg

První turnaj nové sezóny nás zavedl na Vinohrady. V novém složení, okleštěném o několik již příliš starých borců, jsme se pokusili sesbírat alespoň nějaký burčák. A našich pět, respektive čtyři borci, se s hrozny porvali znamenitě.

Začátek nic dobrého nenasvědčoval. Proti domácím Vinohradům jsme brzy prohrávali. Jejich našlapaný a daleko početnější tým nás převálcoval 18:5. Přesto již v tomto zápase bylo možné spatřit některé paprsky naděje nejen pro tento turnaj, ale i pro zbytek sezóny.

Druhý zápas jsme hráli již bez střídání, nutno však podotknout, že soupeř (Chodov) také. Diametrálně jsme zlepšili střelbu a ze zápasu se stali spíše střelecké závody. Nakonec jsme vyhráli 20:4. Gól jsme tedy vsítili průměrně každou minutu zápasu. Díky tomuto vítězství jsme vybojovali druhé místo ve skupině a pak již s napětím čekali na soupeře, se kterým se porveme o placku.

Zápas o třetí místo jsme nakonec hráli proti Wizards. Soupeře bylo dvakrát více než nás. Pro naše borce to ovšem nebyl žádný problém a na hřišti jsme tak dominovali. Od začátku bylo vedení naše a my ho jen zkušeně kontrolovali. Ani ke konci jsme nepřipustili žádné drama. A tak po výsledku 10:3 bronzové medaile spadli do rukou zaslouženým majitelům – elévům z Floba.

Ondra