MLADŠÍ ŽÁCI

Barrandovská premiéra mladších žáků se stříbrným odleskem

Resized_20191020_135447.jpg

I mladší žáci se v neděli dočkali svého dlouho očekávaného prvního turnaje v sezóně. Na Barrandov jsme všichni dorazili natěšeni a plní očekávání. Nedělní sychravé ráno měl rozjasnit premiérový zápas s Olympem. Kluci bojovali ze všech sil a výsledkem byl napínavý zápas s mnoha pohlednými akcemi, které často končily pěknými góly. Skóre se nakonec zastavilo na výsledku 6:5 pro naše bojovníky a kluci si tak ihned připsali do tabulky plný počet bodů. Co nás ale těšilo ještě víc, byl předvedený výkon. 

Druhý zápas, tentokrát s ambiciózními Falcons, přinesl velice podobný průběh, jako ten první. Oba týmy dotahovaly v průběhu hry dvoubrankovou ztrátu a za stavu 4:4 se utkání stalo v závěrečných minutách velice napínavým. Poslední gól padl do naší sítě a Falcons tak byli tentokrát těmi šťastnějšími, kteří se radovali z vítězství. Po vyrovnaných bojích všech zúčastněných rozhodlo o konečném složení závěrečných dvojic v bojích o umístění až skóre všech týmů. S nejlepším skóre jsme postoupili z prvního místa my a mohli jsme se tak těšit na finálový souboj s nejlepším z druhé skupiny. Posilněni z nedaleké cukrárny kluci vyrazili vstříc dosud suverénním SKV.

Výkon v závěrečném souboji byl z naší strany v některých pasážích možná až příliš bojácný. Zatímco soupeř skóroval z téměř každé šance, kterou si vypracoval, naši reprezentanti se v koncovce trápili. Chyběla nám větší zarputilost a projevila se i určitá frustrace z neproměněných šancí. Čtyřgólové manko se nám smazat nepodařilo a museli jsme se smířit s výsledkem 4:8. Kluci byli zklamaní, nicméně se nemají vůbec za co stydět. Naopak bych jim chtěl poděkovat za velice pěknou předvedenou hru, která bavila všechny přihlížející i hráče samotné, a na které budeme v budoucnu určitě stavět. Tým má velký potenciál k tomu, aby to vysněné první místo na některém z příštích turnajů nakonec urval.

Díky za pěknou florbalovou neděli :)

Tom