Ligová parta prožila další nezapomenutelný víkend na Týmovce

Promítání Flobo filmu natočeného hráči, otevírání a výměna Flobo kartiček, esports turnaj, 4 hodiny florbalu a jump arena. K tomu velká pizza, chipsy, smažené řízky, domácí bábovka. Týmové akce ligové složky mají úplně vše. A hlavně, skvělou partu zfanatizovaných ligových hráčů, bez kterých by tohle všechno nemělo smysl :)

Kluci z Rybníčků předvedli parádní filmařskou práci, ve 45 minutách shrnuli Flobo historii i současné skvělé tažení mladších žáků sezonou. Obecenstvo posilněno občerstvením odměnilo autory nejen potleskem, ale i správnými reakcemi v průběhu filmu. V turnaji esports Brawls Stars jsme poznali 3 nejlepší Brawlery týmu. Stihli jsme rozbalování a výměnu Flobo sběratelských kartiček. Byla to jedna velká party. Úplně se nám nepodařilo jít rozumně spát, ale to do Nisy natrénujeme :)

V neděli jsme zvládli specificky zaměřené tréninky. Doplnila nás trenérka Naty, která přinesla zase jiný pohled. V zápase proti trenérům byla šťástnější naše trojice. I přes to, že Tomovi rozhodčí z řad malých soupeřů neuznali závěrečný gól, trenéři se radovali z vítězství na nájezdy. Samozřejmě je potřeba děti učit, že nedostanou nikdy nic zadarmo :) Skákání v jump parku bylo super, nechali jsme tam poslední síly, a tak to má být.

Děkujeme všem, je to prostě jízda! :)

Tom, Pája, Naty a Ondra