Pohodová rodinná atmosféra? V devátém kole mladších žáků zaručeně potvrzena :)

Předposlední kolo mladších žáků patřilo všem, kteří jsou nedílnou součástí nejen týmu mladších žáků. A nejsou to jen hráči, trenéři, jak si mnozí mohou mylně myslet. My všichni pocházíme z různých rodinných zázemí a následně tvoříme společné hodnoty v jednom týmu. Ve Flobu máme velké štěstí. A vlastně, to je asi i tím hlavním důvodem, proč se nám urodil ten nejlepší tým, který si můžeme přát.

Naši hráči pochází ze skvělých rodinných prostředí. Ne všichni to mají úplně jednoduché, ale z dlouhodobé komunikace se všemi z rodičů jasné je, že všichni jim vytváří ty nejlepší podmínky a předávají ty správné hodnoty, na kterých se jednoznačně shodujeme. Na večerní laser game se sešlo 40 rodičů, prarodičů, malí i starší sourozenci z Prahy 8 a 10 všichni spojeni tím, co baví jejich děti, a v čem je jejich nejbližší tak podporují. Že se nám o několik hodin dříve výsledkově nepovedl až tak turnaj v prvním koši nikoho vlastně moc nezajímalo. A tak to má být, jsou důležitější věci :)

Chtěli bychom tímto poděkovat všem rodičům, mladším i starším sourozencům, babičkám a dědům za to, že kluci a holky můžou. Jste často neviditelnou součástí týmu, ale naprosto nepostradatelnou. Nebojte, nezapomínáme na vás :)

Tom a Pája