MLADŠÍ ŽÁCI

Mlži na Jižňáku

_SJP4359.jpg

Sobotní brzké ráno nás přivítalo ve SH Jižní Město. Rozjezd s Hořovicemi byl jako vždy pomalý, branka střídala branku na obou stranách. Až ve druhé části druhé půle jsme zapnuli a skóre v náš prospěch narostlo na 12:8.

Druhý zápas se Spartou byl velmi emotivní. Je třeba předeslat, že soupeř nastoupil oproti jiným kolům ochuzen o šikovná děvčata ve své sestavě, jelikož ta na vedlejším hřišti sváděla souboje v dívčí soutěži. Náš náskok po první polovině vypadal nadějně (4:1), ale byl to boj do posledních sekund, kdy soupeř zahrál powerplay a 2 vteřiny před koncem srovnal na 8:8. I tak jsme poprvé v sezoně postupovali z prvního místa ve skupině, jelikož Sparta měla horší skóre.

Po delší pauze jsme tedy nastoupili proti Falconům v boji o vítězství v turnaji. Bohužel se opět projevila naše menší psychická odolnost a po poločase 3:8 jsme sice předvedli zlepšený výkon ( 2.poločas 3:4 ), nicméně to na skvěle hrající tým soupeře nestačilo .

I tak jsme zaznamenali nejlepší letošní výsledek – 2. místo v 1. koši, nabrali zkušenosti a vědomí, že porazit se dá každý.

Díky

M.