Sedmnácti zápasová šňůra bez prohry končí ve městě automobilů, náš tým ale jede dál a zahraje si první koš!

Stříbrné sedmé kolo pro nás zhodnotili úplně všichni puberťáci v týmu a jejich trenéři:

Monča: Poslední zápas už byl sranda, protože to nejhorší jsme stejně nedali, tak jsme si to víc užívali a srandovali. Pomohl nám Christiano Ronaldo, kterého jsem měla celou dobu v batohu.

Maruška: Bylo to dobrý, ale mám hlad a chci se najíst.

Kryštof Mu.: Bylo to fajn, poslední zápas jsme byli už unavení a tolik nám to už nešlo. První zápasy byly dobrý, poslední už byl horší.

Kryštof Mo.: Souhlasím.

Rudi: Hráli jsme dobře, ale čtvrtý zápas jsme mohli být aktivnější, všichni jsme dělali zbytečný chyby. Zkusíme ten postup znovu, do třetice všeho dobrého a tu Davli už porazíme.

Domča: Bylo to všechno dobrý kromě posledního zápasu, kde jsme byli docela ospalí. S Davlí to ušlo, nedokázali jsme ale střídat.

Ondra: Turnaj se určitě povedl a můžeme být šťastní za to, co jsme odvedli.

Adam: Turnaj se mi líbil. Ze začátku to bylo dobrý, ke konci jsme už byli pomalejší. Musíme zlepšit zabírání hráčů a abychom se nepřizpůsobovali pomalé hře soupeřů.

Tom: Hodně jsme prodali zápas s Davlí a byl blbej, jinak to bylo v pohodě.

Břéta: Bylo to samozřejmě klasicky dobrý, škoda těch dvou gólů, ale druhý místo taky dobrý.

Jáša: Škoda naší série, protože 17 zápasů za sebou bez prohry bylo docela hodně hezkých. Bohužel s Davlí jsme to zase psychycky nezvládli a o ten gól zase prohráli.

Hyňa: Je škoda toho, že jsme nedali víc gólů a neporazili Davli.

Vojta: Turnaj byl tryhardící, hráli jsme docela dobře.

Kosťa: Hráli jsme hezky a docela mě to bavilo.

Albert: Jsem smutnej za všechny ty chyby, co se nám staly, ale jsme předvedli dobrý výkon a dobře jsme to zahráli všechno.

Trenér junior Pavel: Škoda posledního zápasu, všichni vypli a nelíbí se mi svádění věcí na ostatní. Jinak ale dobrý, snažili se, makali a hráli docela dobře.

Trenér Tom: Baví mě na tom úplně všechno, nejvíc náš tým a každý jedinec v něm. Tahle parta se skvěle doplňuje a zažívá to nejlepší z Floba. Nikdo už nepochybuje o tom, že chceme hrát mezi nejlepšími v soutěžil.