Academy Tour XXVI., S florbalem jsou prázdniny pořád.

I když obyvatelům městských částí 1-5 doznívaly Jarní prázdniny a někteří milovníci alpských disciplín uzavírali sezónu právě v dnešní - oficiálně poslední zimní den, podařilo se na Pankráci uspořádat další turnaj se zastoupením všech osmi partnerských škol. Nakonec se průměrně nižší účast odrazila jenom v kratších frontách u pořadatelského stolečku a rychlejším odbavení objednávek prémiového bufetu. Jinak se událost mohla ve všech ohledech měřit se svými předchůdkyněmi.

Od společného zahajovacího pokřiku neopouštěla mladé florbalistky a florbalisty dobrá nálada a odhodlání. Ať už v rámci zápasů, nebo při pátrání po zakutálených florbalových vajíčkách, halou víříla atmosféra zdravého soutěžení s nábojem poctivého zápalu. Družstva v mladší i starší skupině předváděla krásné výkony. Úroveň hry zůstala po celou dobu vysoká, i když některé celky neměly ani jednoho na střídání! Když se totiž servíruje poctivá porce sportovního vyžití, jde si chodit přidávat beze strachu z přejedení. Nohejbalisté, kteří měli sportoviště pronajaté po nás, byli tak nervózní a nedočkaví nejspíš proto, že viděli, jakou radost nám kolektivní hra dělá a chtěli si honem honem navodit podobně příjemný pocit....

Mockrát díky všem zúčastněným! Je radost tvořit součást akce, na které jsou nejdůležitějšími faktory TADY a TEĎ. Budeme se opět těšit na závěrečném setkání tohoto typu v neděli 14. května!