Premiérová Týmovka odšpuntována třetím postupem v řadě

Ten příběh nekončí, my jedeme dál :) Poslední listopadový víkend se zapíše do bohaté Flobo historie jako jeden vůbec z nejpamátnějších.

Vše začalo sobotním pátým kolem ligy mladších žáků. Ti se sešli na Bítovské v téměř plném počtu a vybojovali si čtvrtý postup v řadě. Nikomu v předchozích letech se nepodařilo zvítězit 11x po sobě, a pokud jsme psali na konci minulé sezóny, že nám tenhle tým ještě ukáže, tak teď valíme bulvy všichni ještě víc. To, že jsou všechna finále jednoznačnou záležitostí, svědčí především o pohodě v týmu a hlavně obrovské touze našich dravců vyhrávat. Ta jejich cesta je na první pohled téměř neuvěřitelná, ale jak řekl Brumbál Harrymu: “Vlastně když se nad tím zamyslím, nepřipadá mi to vůbec zvláštní”.

A tímto se dostáváme k Týmovce, která následovala. Nesměli chybět stejně úspěšní elévové :) Zákaz mobilních telefonů mnohé účastníky vyděsil, ale úplně zbytečně. S Ondrou jsme s radostí sledovali občasný neřízený chaos na ubytování, kdy se úspěšně všichni bavili mezi sebou a zjistili, že to není vůbec špatné. Nikdo si na zařízení ani nevzpomněl. Řízenou součástí programu byla společná hra a video rozbor zápasů mladších žáků. K večeři jsme na počest Kevina objednali 13 velkých pizz, v permanenci byla masážní pistol. Všichni postupně odpadli a než jsme se naděli, vstávali jsme na ranní trénink do haly. Tam jsme zvládli parádní první florbalovou dvouhodinovku, nikdo nic nevypouštěl naopak v Letňanech všichni jeli na maximum. Smažáky na oběd slavily úspěch. Druhá tréninková jednotka byla spíše herní, nesměl chybět zápas proti trenérům, který vyzněl lépe pro ně. Nezbývá než se těšit na odvetu. Bazén jsme si užili, energii jsme ještě nějakou měli.

První polovina ligové sezóny sečtena, podtržena. Chtěli bychom všem našem ligovým hráčům poděkovat za to, že můžem. To, že se nás teď spousta lidí z okolí ptá, co jsme za tým a kde jsme se tu vzali, je hlavně jejich zásluhou. Ta cesta byla dlouhá a náročná a stále je, ale pokud ji půjdeme takto naladěni, tak může být ještě hooodně zajímavá :)

Děkujeme Pájovi, který zvládl úplně celou Týmovku jako trenér junior s naprostým přehledem, a Ondrovi s Naty, bez kterých by to o víkendu nešlo.

Tom