Fantastický turnaj korunovali mladší žáci postupem do 3. koše

Měl to být speciální den už jen tím, že jsme se těšili na večerní superligové utkání Tatranu proti Blackům. Náš tým dravců je ale letos tak rozjetý, že si ho prostě ještě vylepšil :) Již minulý turnaj jsme brali dvě výhry ze tří, postupové myšlenky byly ve hře, čekal nás však těžký los. Nejprve jsme sebrali body právě Tatranu, následně jsme měli co vracet Časlavi, která nás porazila v prvním kole. A i ta si na nás vylámala florbalky. Nažhavení Flobáci se tak těšili na boj o postup. Ve finále smetli i Dobříš a pokořili další velký milník. Příští turnaj odehrají ve vyšším koši!

Celému týmu patří obrovská pochvala za to, jak poslední měsíce roste. Je vidět, že Flobáky florbal baví a dávají do toho díky tomu všechno. Kluci a holky jsou hlavně skvělé osobnosti, se kterými se výborně pracuje. Jakmile k tomu přidáváme i další florbalové a taktické prvky, mícháme neskutečný elixír, za který by se nestyděl ani Asterix s Obelixem. Prošli jsme si za poslední dva roky vším možným a jsme moc rádi, že se dravcům úročí práce, kterou vždy odvádí poctivě a s maximálním úsilím. Týmové akce jsou odměnou, která tohle všechno podtrhuje. A to si kluci potvrdili i tím, že za ty jejich suprové transparenty se jim přišly podepsat ty největší tatranské a české hvězdy. A není divu, v hale jsme byli nejvíc slyšet právě my! :)

A aby těch úspěchů nebylo málo, a protože i to souvisí s naší filozofií, jsme moc rádi, že jsme do realizačního týmu ligových týmů mohli přivítat oficiálně Páju, který se zapojil dobrovolně do přípravy společně s našimi dravci. Jsme přesvědčeni, že i on přivede na úspěšnou florbalovou cestu starších žáků další naše naděje :)

Díky všem, kteří se podílí na tomto velkém příběhu :)

Tom

I tentokrát byl velký zájem o rozhovory:

Rudi: Je to skvělý pocit. Proti Čáslavi, jsem byl strašně nervózní, ale jsem rád, že jsme to vyhráli. Finále už potom bylo lehčí. Důležité byly nahrávky, dali jsme do toho všechno. V posledním zápase jsme už byli trochu unavenější, ale fakt jsme chtěli vyhrát. Třetí koš bude těžší, ale musíme to prostě vyhrát a postoupit do prvního koše.

Tom: Pocity mám podobné jako Ruda. Bylo to celý napínavý. Dělal jsem trochu chyby v obraně, ale to nevadí. Zapůsobily bílé dresy, hodně jsme si nahrávali, nabíhali, útočili a snažili se co nejvíc vyhrát, takže to klaplo. Třetí koš bude určitě o dost těžší.

Vojta: Myslel jsem si, že Tatran bude těžší. Jsem rád, že jsme postoupili. Za mě byly klíčem k úspěchu nahrávky a střely, dobré přihrávky před bránu. Ve třetím koši budou podle mě lepší hráči a budou toho víc umět.